HP printer met inkt

Yes, geselecteerd om HP+ een HP OfficeJet Pro printer met 6 maanden HP’s inktbezorgservice uit te proberen! De Printer is geïnstalleerd, klaar voor gebruik. Nu kan ik in kleur printen vanaf pc en mobiel, hoe leuk is dat!

Ooit een kleurenprinter gehad alleen die stomme dure inktcartriges! Leeg op het verkeerde moment, nou ja leeg 1 kleur op en de rest nog voldoende of de inkt ingedroogd omdat ik te zuinig was… Helemaal klaar mee en sindsdien (vanaf het jaar nul ongeveer) print ik alleen nog maar zwart. Digitale illustraties maken en niet eens een proefje zelf kunnen uitprinten is natuurlijk super onhandig.

Onlangs heb ik mij ingeschreven bij the Insiders en voor deze organisatie waar allerlei dingen kan testen van kattenvoer tot stofzuigers. Met katten en huishouden heb ik niet zoveel maar een printer met HP’s printers en inktbezorgservice natuurlijk wel! Aangemeld voor de campagne en geselecteerd om deel te nemen!

En vandaag heb ik dus de HP OfficeJet Pro printer uitgepakt en geïnstalleerd. Helemaal gelukt in mijn eentje! Ik ben namelijk niet van de gebruiksaanwijzingen lezen maar van het inpluggen en spelen. Toch mijn best gedaan om dat ik een testpanellid ben geworden. De stapjes waren super duidelijk en eenvoudig. Ook al is geduld is niet mijn sterkste kant! vrij snel rollen de prints vanaf telefoon en pc uit de printer!

Nu heel veel printen natuurlijk en ervaren wat er gebeurt als de inkt bijna op is. Als het goed is ontvang ik automatisch van HP+ nieuwe inktcartriges. Hoe fijn is dat!