Semi off line

Try out 3 weken offline geen pc, mobiel en tv…. Nou ja, ik ga semi off line. Mijn mobiel wil ik wel gebruiken als leesboek, bereikbaarheid kids, radio, google informatie en de Wens2app. Dus 3 weken geen facebook, insta, wordfeut, whatsapp uit (?) en wandelverslagen maken. Dat laaste is jammer want herinneringen opschrijven is zo leuk voor later…..

De verwachtingen zijn dat  off line een half uur lukt. Dit 1e stap is ‘niet storen’ aan. Tjek! 2e stap uitloggen van sociaal media, deze stap is al lastig weet ik mijn inlogcodes wel… nee! Toch gedaan en icoontjes op scherm uitzicht gezet. Tjek!

Waarom off line? Bij het pakken van de telefoon is de verleiding om effe te surfen over actuele berichten van de socials is te groot. We hebben nu vakantie dus zonde van onze vakantietijd!

Wat we gaan doen? Nog effe google.. ja ja ik ga semi off line dus vakantie plekjes uitzoeken mag wel…. Vakantie uitstippen is zo frustrerend, zoeken en keuze stres, zonde van de vakantie! Eerst lekker ontspannend lezen maar.

O ja ga ik wel of geen weersverwachtingen bekijken? Niet doen want weersvoorspellingen belemmeren actie naar buiten gaan. Gewoon ouderwets weer weer observeren dus.

Er komt nauwelijks licht door de gordijnen dus eerst nog een hoofdstukje lezen op mijn mobiel, lekker ontspannend.

Fijne dag allemaal

Hennie

Terug naar boven