Vakantiedummy

Tijdens de vakantie ga ik creatieve ideeën noteren/schetsten in deze dummy! Hoe leuk is dat, een zelfontworpen dummy met een echte Henni eB prent. Het is een luxe A4 notitieboek met stevig blanco papier en harde kaft, gekregen van studentendrukwerk.nl! En daar kan je nog veel meer laten drukken, van hebbedingen met persoonlijke illustratie/foto, scriptie, zelfgeschreven vakantie thriller/roman of prentenboek, verjaardagskalender tot bierviltjes en wijnkisten.

Mijn vakantie dummy is klaar maar nu moeten wij nog een vakantie boeken! Alleen uitzoeken is een vreselijke klus! Ik hou niet van vakantie voorpret (lees: een super leuke vakantie uitstippelen) Ik raak namelijk altijd de weg kwijt op internet, zo’n groot aanbod. Na een kwartier turen op het scherm ben ik er klaar mee en heb ik last van de ernstige klacht ‘computer ogen’.

Raar eigenlijk, want van de vakantie napret beleef ik urenlang achter het scherm. Op e-papier som ik de high light op en verwoord dit op zijn Hennie’s in een ‘redactioneel artikel’. Dit wordt op het Word Wilde 😉 Web gedropt en zo verwerk ik veel gebeurtenissen in mijn hersencellen.

Het is een soort openbaar online dagboek dus. Heel handig als de opslagruimte in je hoofd voor herinneringen vol zit. Regelmatig krijg je van Google/facebook een persoonlijke herinnering, zomaar in je e-brievenbus, heel handig toch!

De afgelopen weken krijg ik steeds vakantie foto’s en verhalen over de roadtrip in Noorwegen. Deze vakantie was tot in de puntjes gepland door reisgenoot Frederieke. Wij zijn dus niet van het plannen, een paar weken van te voren surfen we wat, boeken, inpakken en gaan. Ook deze vakanties zijn top.

Nu hebben we een probleem, de bouwvak bestaat niet meer en kan Harry kan lekker doorwerken. Dus nu moeten we ook de vakantieperiode gaan plannen! Niet best, want dat betekend uitstellen. Wachten op goede vakantie ideeën, wachten op ideaal weer en wachten op carte blanche wat betreft corona.

Wat moet ik dan doen met deze mooie vakantie dummy als er geen vakantie gepland staat? Een andere functie aan het notitieboek geven! Tuinklussen planner, spelletjes score blok, een creabea Doodle block  of toch gewoon omdopen tot een dagboek?

Dat laatste maar gaan doen? Dan hoef ik jullie niet meer te vervelen met de vreselijke privé belevenissen die ronddolen in mijn hoofd…


  • Ps: Dit mooie notitieboek heb ik gekregen van Studentendrukwerk, een online webshop voor printen en inbinden, printen voor een studentenprijs. kijk voor meer informatie op https://www.studentendrukwerk.nl/