Contract

Wat super dat mijn illustraties gewaardeerd worden. Langzaam komen opdrachten binnen druppelen waaronder een van zelfkleuren.nl! Ik ben gevraagd om een serie kleurkaarten te maken. Hoe leuk is dat! Inmiddels is er een samenwerkingscontract met zelfkleuren.nl getekend en kan ik met veel enthousiasme aan de slag.

De vrouw achter zelfkleuren.nl is Veerle. Ze maakt prachtige fijne tekeningen die gebruikt voor diverse kleurdoeleinden zoals kaarten, boekjes en kalender ect. Haar visie is dat wij weg moeten achter de schermen en meer onze fijne motoriek gaan gebruiken door te gaan kleuren. Een (h)eerlijke ontspanning voor jong en oud! Haar producten worden met zorg en perfectie, duurzaam geproduceerd. In haar webshop en op een aantal verkoopplaatsen is haar werk te koop. Veerle is ambitieus, heeft zakelijk inzicht, zit vol plannen en ideeën.

Inmiddels liggen concepttekeningen op mijn keukentafel en ben ik ijverig aan het inkleuren. Wat een super relaxte bezigheid! Daar moet ik mijzelf veel meer tijd voor gunnen. En dat heb ik even niet want ik ben kei hard bezig met mijn opdrachten! Wordt vervolgd!