Kerst printable

Langzaam maar zeker komen er steeds meer nieuwe Henni eB kerstillustraties. De illustraties zijn te koop als printable. Een printable is een digitaal PDF bestand.

Voor een Henni eB kerst illustratie printeble wordt een vergoeding in rekening gebracht. Zodra het bedrag is ontvangen krijg je het PDF bestand toegestuurd via de mail. Daarna kan je de kaart zelf (laten) afdrukken zo vaak je maar wil.

Abonnementhouders van de Wens2app ontvangen 50% procent korting op printable (en de komende weken komen sowieso kleurrijke kerstillustraties voorbij).

Prijzen kerst illustraties 2019
Kostprijs illustratie met licentie (gebruiksrecht)**
Berekening prijzen:    70% maak- en 30% licentie kosten*

Basis licentie                         € 13.00
De koper krijgt toestemming van de illustrator om het ontwerp te gebruiken voor een specifiek doel. De illustrator is vrij de illustratie ook te gebruiken voor eventuele andere doeleinden.

Jaar licentie                           € 26.00
De koper krijgt toestemming van de illustrator om het ontwerp te gebruiken voor een specifiek doel. De illustrator is vrij de illustratie na een jaar te gebruiken voor eventuele andere doeleinden.

Exclusieve licentie                € 52,00
Exclusieve licenties: Illustratie wordt eigendom van de koper, het ontwerp alleen te gebruiken voor een specifiek doel.

**De illustraties mogen niet worden gereproduceerd, doorverkocht of gebruikt worden voor commerciële doeleinden, zonder overleg met illustrator over aanvullende licentie en/of royalty regeling . 

Voorbeeld PDF prinatble