Kerstkaarten

De feestdagen komt er aan en natuurlijk liggen er kerstkaartontwerpen klaar. De illustraties zijn geschikt voor papier als digitale kerstgroet.

Papier
Dubbele kerstkaarten met envelop (A6) zijn te koop vanaf 7 december. Je kunt de kaarten ook te bestellen, geef de aantallen door en binnen 5 werkdagen liggen ze klaar. De kaarten kosten € 2,00 per stuk.

Digitaal ontwerp
Wil jezelf kerstkaarten online versturen/drukken met een echte Hennie eB illustratie? Dat kan, stuur een app/mail en geef aan welk digitale illustratie je wilt ontvangen en ga er zelf mee aan de slag. Bv via kaartje2go, greetz oid

Kerstkaarten op maat
Gepersonaliseerde of kerstkaart uit de collectie al dan niet met eigen tekst behoren tot de mogelijkheden, neem voor meer informatie contact op.

De kosten van de illustratie zijn afhankelijk van het gebruikersrecht/licentie. Aan een gepersonaliseerde exclusief ontwerp zitten andere kosten als een ontwerp uit de collectie.
Klik hier meer informatie over de kosten

Wens2app
Geen kerstkaarten sturen maar WhatsApp wensen? Meldt je aan en je ontvangt om de drie dagen de aller nieuwste kerstontwerpen.
Klik hier meer informatie over de Wens2app

Standaard collectie
Hieronder kerstillustraties waaruit willekeurige keuzes gemaakt en besteld kunnen worden.