Wat is de Wens2aPP

De Wens2app zijn allerlei illustraties om naar intimi te versturen via Whatsapp. Kaartje via de post is zeker leuk, alleen zijn de thema’s beperkt tot verjaardag, kerst en beterschap.

De Wens2app biedt meer en is snel, actueel, breed, laagdrempelig en positief. Op elke klein moment als je aan iemand denkt kan je dit kenbaar maken door effe een Wens2app te versturen. De gedachtenkracht versterken door het tastbaar te maken door het versturen van een klein wensje.

Snel
De Wens2app is snel omdat je op elk moment van de dag een Wens2app kan versturen. Je pakt de telefoon zoekt een illustratie schrijft en tekst en stuurt hem door. Geen gedoe met kaartjes kopen, postzegels zoeken en weer naar de brievenbus lopen. Gewoon een wensje versturen uit de luie stoel, vanaf kantoor of vanaf de wc 😉 .

Actueel
er wordt op veel kleine actuele, seizoengebonden thema’s ingesprongen. Natuurlijk komen er kerst-, beterschap- en verjaardag- illustraties maar ook een legio aan hart onder de riem, complimenten, coach en quote illustraties.

Breed
omdat er zoveel thema’s zijn kan je elk kleine gebeurtenis aangegrepen worden om een wens2app te versturen met een lieve illustratie.

Laagdrempelig
en omdat het breed is aan thema’s zijn er veel kleine wensje om te versturen naar intimi.

Positief
alle thema’s zijn positief, lief, grappig en kleurrijk geïllustreerd met de kenmerkende handtekening van Henni eB.

Interesse in de Wens2app?
Om de drie dagen worden de Wens2apps verstuurd inclusief een klein verhaaltje waarom er voor deze Wens2app is gekozen. Het is iedere keer weer een klein feestje om de wens2app te ontvangen en nog leuker om door te sturen.

Een klein nadeel, het zijn er heel veel op jaar basis, je kan dan bijna door het bomen het juiste plaatje meer vinden… Nou ja, niet erg want het aanbod leuke plaatjes is groot genoeg!

Wil je ook voor € 2,00 lid worden van de wens2app? Neem dan contact op of lees meer op de Wens2app pagina!

Wens2app toepassingen