Wie ben ik?

Hennie Blaauwendraat, 50 plusser, autodidact illustrator en creatieve duizendpoot. Het is heerlijk om een onderwerp, hersenspinsel of opdracht uit te diepen en vorm te geven in een illustratie. Mijn handtekening staat voor eenvoud, is kleurrijk en eigenzinnig. Vindt je mijn handtekening/stijl interessant en wil je ook een echte ©Henni eB… Dat kan, er zijn diverse mogelijkheden.

Wil je 2 x per week verrast worden met een leuke illustratie wordt dan lid van de Wens2app . Met deze illustraties kan je onder andere WhatsApp bericht speciaal maken.

Banier te huur | te koop Binnenkort feest? Een geboorte, huwelijk, jubileum of iemand geslaagd? Dit wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Laat het iedereen het weten met een super hippe banier\spandoek in de tuin…

Wil je een originele tekening in een Henni eB stijl? Een illustratie voor een uitnodiging, banier, advertentie, kleurplaat, illustratie kinderboek of anders…Geef een opdracht en ik ga voor u aan de slag. In mijn portfolio staan diverse opdrachten en andere gerealiseerde illustraties/producten.

Hennie Bla Bla – Blog
Ook schrijven is een vaardigheid, nou ja … vaardigheid… het staat bomvol taalfouten en juist dat maakt het een echte Hennie. Schrijven is heerlijk, lekker mijn chaotische gedachten ordenen. Door te schrijven, zinnen sorteren en heel veel strepen krijg ik (voor mijzelf) een helder verhaal. Dit wil ik graag delen gewoon omdat het een koddige verhaal is over mijn hersenspinsels. Wandel met mij mee en lees de klompenpad verhalen met smartphone foto’s. Of lees verhalen hoe ik  het ondernemerschap en leefstijl project ervaar.  

Kortom, surf eens door de website en bekijk wat ik zoal doe.

Wit-lof, Hennie

Terug naar boven