Wie ben ik?

Hennie Blaauwendraat, illustrator, 50 plusser, moeder en ferquent wandelaar. Ik ben graag creatief bezig, geniet van de natuur en de mensen om mij heen.

©Henni eB – tekent  Autodidactische digitale illustraties. Mijn handtekening staat voor eenvoud, is kleurrijk en uniek. Ik illustreer hobbymatig en in opdracht. Vindt je mijn handtekening/stijl interessant en wil je ook een echte ©Henni eB… Dat kan!

Wens2app abonnement Twee keer per week een leuke Wens2app illustratie ontvangen om jouw WhatsApp bericht speciaal te maken.

Banier te huur | te koop Binnenkort feest? Een geboorte, huwelijk, jubileum of iemand geslaagd? Dit wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Laat het iedereen het weten met een super hippe banier\spandoek in de tuin…

Opdrachten Wil je een originele tekening in een Henni eB stijl? Een illustratie voor een uitnodiging, banier, advertentie, kleurplaat, illustratie kinderboek of anders… alles is bespreekbaar. 

Hennie Bla Bla – Blog
Ook schrijven is een vaardigheid, nou ja … vaardigheid… het staat bomvol taalfouten en juist dat maakt het een echte Hennie. Schrijven is heerlijk, lekker mijn chaotische gedachten ordenen. Door te schrijven, zinnen sorteren en heel veel strepen krijg ik (voor mijzelf) een helder verhaal. Dit wil ik graag delen gewoon omdat het een koddige verhaal is over mijn hersenspinsels. Wandel met mij mee en lees de klompenpad verhalen met smartphone foto’s. Of lees verhalen hoe ik  het ondernemerschap en leefstijl project ervaar.  

Kortom, surf eens door de website en bekijk wat Henni eB – tekent en Hennie Bla Bla – Blog. Neem vrijblijvend contact op voor vragen, opdrachten, ideeën en mogelijkheden. 

Wit-lof, Hennie

Terug naar boven