Wie ben ik?

Hennie Blaauwendraat, illustrator, vrouw, moeder, vrijwilliger en voorloper in 2 wandelgroepjes. Ik ben graag creatief bezig, geniet van de natuur en de mensen om mij heen. 

©
Henni eB

Is een autodidactische digitale illustrator. Van illustreren word ik blij en vrolijk. Mijn handtekening staat voor eenvoud, is kleurrijk en uniek. Met deze stijl hoop ik onze mooie wereld nog lichter en luchtiger te maken.
Illustreren van boekjes, (persoonlijke) wenskaarten, het tekenen van een sociale media profiel… Ik doe het graag, vindt je mijn handtekening/stijl interessant? Of wilt u ook een echte ©Henni eB… Dat kan! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en kosten. Op pagina ©Henni eB – opdrachten staan diverse afgeronde opdrachten omschreven.
 
Wens2app
Wenskaarten ontvangen is leuk, Wens whatsappjes ook! Ik help je met leuke ©Henni eB illustraties, die je 3 keer per week ontvangt bij een abonnement op Wens2app.
  
Hennie Bla Bla – Blog
Ook schrijven is een vaardigheid, nou ja … vaardigheid… het staat bomvol taalfouten en juist dat maakt het een echte Hennie. Ik geef altijd de schuld aan mijn naam Blaauwendraat met dubbel aa en een t, het staat gewoon mooi! Mijn oog is doorslaggevend op het papier.Wat vroeger brieven, later columns per mail, is nu schrijven op sociale media, wat later als ik groot ben, uit kan groeien tot bloggen.
 
Schrijven is heerlijk, lekker mijn chaotische gedachten ordenen. Door te schrijven, zinnen sorteren en heel veel strepen krijg je een helder verhaal. Dit wil ik graag delen gewoon omdat het een koddige verhaal is over mijn hersenspinsels…
Lees meer op: Hennie Bla Bla – Blog
 
Klompenpaden
Mijn privé plan is om alle klompenpaden te bewandelen. Over mijn ervaringen maak ik een verslag met mooie smartphone foto’s. Je kan in klompenpadblog mee lezen en genieten van de mooie grote en kleine wandelbelevingen.
Wandel verslagen: Klompenpaden
 
En nog meer….
Ooit heb ik het koksvak geleerd, daar doe ik niet zoveel meer mee. Af en toe wil ik mijn recepten illustreren en delen.
Lees meer op: Recepten
 
Soms bied ik een leuke download aan om uit te printen. Iets voor de ontbijt tafel, moederdag, een dankjewel wikkel voor chocoladereep om kado te geven.
Kijk maar in de map: Download 
 
Wit  lof, Hennie