Rugzakboekje het Leughtenpad

Ik ben helemaal trots, weer een boekje geïllustreerd! Het is een rugzakroute voor het Leughtenpad. Het is een klein boekje met kleurrijke illustraties, heeft 24 pagina’s met een handige ringband en is van stevig materiaal gemaakt. De rugzakroute is geschikt voor kinderen en staat boordevol natuurweetjes en opdrachten. Deze rugzakroute voor het Leughtenpad is te bewandelen in het educatieve speelbos van recreatiepark ‘De Lucht’.

Het concept is bedacht door Ria Slot en Rob van de Bor, de tekst is geschreven door Angela Severs. En ik dus de illustratie en ook de vormgeving van het boekje. Mede door de goede samenwerking is het boekje super geworden.

Educatief speelbos
Karel Van Dijk heeft met zijn team veel werk verzet en allerlei leuke speel- en beleef mogelijkheden gerealiseerd. Niets was te gek en in no time is er een spinnenweb, dassenburcht, blotevoeten pad en veel meer gerealiseerd. Kortom een pad waar je spelenderwijs, wijzer wordt.

Zonder de rugzakroute is het educatieve speelbos ook leuk en leerzaam omdat er allerlei informatieve borden staan met weetjes. Zoals een Keltische boomkalender, weetjes over dassen, vleermuizen, torretjes, een informatiebord en een fotobord. Ook deze borden hebben de herkenbare Henni eB stijl!

Waar te koop?
Maar ja, hoe kom je nu aan dit Leughtenpad boekje? Die is te koop bij de receptie van Recreatiepark de Lucht! Je huurt voor € 3,00 een rugzak met allerlei handige tools zoals loep, visnet en zoekkaarten om nog meer in het speelbos te ontdekken. Klaar met de route? Rugzak inleveren en het boekje mag je houden!

Openingstijden receptie zie: Recreatiepark de Lucht
Openingstijden educatief speelbos: tussen zonsopkomst en zonsopgang

Rugzakroute het Leughtenpad

De kosten van het project zijn gedekt door de sponsors recreatiepark de Lucht, Waterschap Vallei Veluwe, rabo cooõperatiefonds en IVN.

Terug naar boven