Digitale illustraties

Digitale illustraties

De afgelopen jaren zijn er heel veel digitale illustraties de revue gepasseerd. mijn handtekening/stijl wordt regelmatig herkent. Wilt u ook een gepersonaliseerde illustratie laten ontwerpen in echte Henni eB stijl? Dat kan! De illustraties worden in overleg/samenwerking met de opdrachtgever ontworpen door sleutelwoorden en foto’s op te sturen. De digitale illustraties zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Van kunstwerk, kleurplaat, banner, huisstijl, uitnodiging tot legpuzzel. Een digitale illustratie kan gedrukt worden op diverse binnen en buiten materialen, van banners tot wanddecoratie en kadoartikelen, van flyer/wenskaart tot digitaal gebruik.

De kosten voor het ontwerpen van een illustratie is afhankelijk van de opdracht en het doel. Wil je de illustratie voor meerder (zakelijke) doeleinden gebruiken dan kan je het gebruikersrecht uitbreiden. Een kleine illustratie begint bij de € 50,00 euro. Voor grote opdrachten met veel werkuren kunt u een offerte opvragen en gebruik maken van diverse licentie mogelijkheden.

Basis licentie *
Eenmalige licentie

Beperkte licentie *
Te gebruiken voor 2 doeleinden

Jaar licentie *
Alleenrecht over de illustratie voor 1 jaar exclusief, daarna kan het ontwerp door de illustrator voor andere doeleinden worden gebruikt.

Exclusieve licentie *
Ontwerp onbeperkt beschikbaar

Bewerken van de illustratie
De illustratie (reeds geleverde of uit collectie) kunnen worden aangepast/bewerkt voor andere doeleinden, bijvoorbeeld kleur, tekst en/of formaat.

Drukkosten
Variabel | afhankelijk van wensen

* Ook na betaling van de factuur blijft het auteursrecht van het ontwerp bij de maker (de illustrator). Het ontwerp/ de illustraties mogen zonder overleg niet worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden, gereproduceerd of doorverkocht.

Terug naar boven