Kunstroute 2023 geslaagd

Wat hebben we weer enthousiaste en gezellige bezoekers mogen ontvangen! Het weer was prachtig en er waren heel veel illustraties geprint en gegraveerd om tussen te snuffen.

Kunstroute Renswoude vraagt natuurlijk om echte Renswouwse hebbedingen, elke keer weer een leuke uitdaging om iets nieuws te ontwerpen. Dit jaar nieuwe Renswouwse kaarten, kleine borrelplank, placemats, stroopwafelblik en isoleerfles. Al deze artikelen zijn te bestellen, tip: leuk als sinterklaascadeau of kerstpakket.

Daarnaast is tijdens de Kunstroute de vertrouwde collectie gepresenteerd zoals de nieuwste banners, heel veel wenskaarten, de Wens2app en een aantal opdrachten.

De kleurrijke tuin had meerdere terrasjes waar een kleine pauzemomentje met hapje en drankje gehouden kon worden of zelfs een spelletje (Vrienden) gespeeld kon worden. Mijn gastvrouw Patricia zorgde dat niemand iets te kort kwam en tuinman pap had de tuin tip top in orde gemaakt. Top! Heel veel dank hiervoor!

Geen tijd gehad om langs te komen en je wil het sfeertje proeven? Er staat een klein film van de tuin en inrichting op facebook……

Terug naar boven