Nieuw kaartspel ‘Vrienden’!

Onlangs heb ik een heel leuk snel, eenvoudig, dynamische spel geleerd maar helaas niet meer te koop. Wel de inspiratiebron voor dit een nieuw spel; ‘Vrienden’!

Het is een kaartspel geworden met de vrolijke en kleurrijke illustraties in Henni eB stijl. Wij spelen dit spel al een paar maanden met veel plezier en ondertussen is het doorontwikkeld en aangepast. Nu ben ik erg tevreden over het resultaat!

Volgende stap is het spel professioneel laten drukken op speelkaartenkwaliteit. Slechts 1 oplage afdrukken is onvoordelig, bij een oplage van 50 stuks wordt het de acceptabele prijs 15,00 euro en dat voor een leuk spel met een beperkte oplage….. Unieke aanbieding!

Dit spel is nu in de voorverkoop! Bij 20 spellen wordt ‘Vrienden’ in productie genomen en zijn er meer dan 50 spellen in de voorverkoop verkocht gaat de prijs naar beneden!

Tip: kadomaand december komt er aan, leuk voor de schoen, dobbelspel of kerstpakket!

Dus bestel snel en veel! Wordt iedereen blij van! De voorverkoop is tot 25 oktober!

Update:

Het spel ‘Vrienden’ is besteld en ligt vanaf zaterdag 26 november klaar om afgehaald te worden. Dan ligt ook de intekenlijst ligt klaar om de afgehaalde bestellingen af te strepen. Het plan is om koffie en thee klaar te serveren en er worden een aantal speeltafels neergezet om effe aan te schuiven en het spel te leren spelen. Het is super eenvoudig maar spelregels lezen is zòòò niet leuk, gelijk doen is leuker! Jullie horen tzt nog meer over de speel en afhaaltijden…

kaartspel 'Vrienden'
Terug naar boven