-11- Wens2app in de luiers!

Helemaal leuk! Na 9 maanden brainstormen, illustreren en uitproberen, staat mijn impulsieve kindje; ‘Wens2app’ op de wereld!  Super blij ben ik met mijn kindje en de enthousiaste abonnementhouders! Nu de Wens2app laten groeien, bijschaven, opvoeden en  finetunen. Handig voor mezelf en zeer belangrijk voor de abonnementhouders. Want ik wil een breed publiek tevreden stellen!

Kan de Wens2app tippen aan de ansichtkaart? Werkt de Wens2app zoals ik dat bedacht heb?  Hoe ervaart men het versturen en ontvangen van de wens2app? Welke thema ga ik kiezen voor de volgende wens2app? Ik heb ideeën en inspiratie genoeg, krijg ik voldoende tijd, input, waardering en klanten om het mijn kindje volwassen te laten worden?

Vaak loop ik achter de feiten aan. Tijdens de diplomaregen van het voortgezet onderwijs, moest ik nog effe snel een illustratie voor alle trotse moeder tekenen. Want bij moeders is de opluchting zeker zo groot als bij de kinderen. Dus op het allerlaatste moment heb ik voor Wens2app abonnementhouders nog een felicitatie voor de moeders getekend!

Natuurlijk loop ik tegen meer dingen aan, ik kwam in de knoop met  de vaderdagtekeningen. Voor welke generatie vader wil ik een illustratie maken, kids, pubers 30- 40- 50tigers? Uiteindelijk heb ik 3 illustraties gemaakt zodat de abonnementhouder een keuzemogelijkheid had (en ik heel veel tekenwerk)! Eigenlijk is 100 procent behoefte dekken niet te doen!  Want al gauw val ik in traditionele beelden, gezin man en vrouw, mannen plakken banden , vrouwen bakken taart en alle poppetjes zijn blank! Maar ja, dat is niet de echte wereld!

De Wens2app finetunen is niet eenvoudig. Actuele thema’s kiezen met netjes afgewerkte illustraties en foutloze teksten verzenden blijft een aandachtspuntje. Hoe breng ik structuur, afwisseling en variatie in de onderwerpen?  Ook de planning en structuur speelt een rol om een goedlopend Wens2app te kunnen waarborgen. Zelfs de afspraak 3 wens2appjes per week nakomen lukt niet, want men krijgt 3,5 appjes per week!

De Wens2app verkopen is het aller lastigste! Misschien een vacature openzetten voor een directeur, die de marketing, organisatie, begroting en beleidsplan aanstuurt. En voor de finishing touch een hoofd redactrice zodat de Wens2app net zo gelikt, gestructureerd,  actueel, informatief en interessant is als bijvoorbeeld de Linda, Libelle of Saar! Kortom, het heeft nog een aantal voeten in de aarde voordat de Wens2app een volwassen product is!

Weet je wat, ik geef van de kraamfeestje voor mijn Wens2app kindje. Tijdens Kunstroute Renswoude exposeer ik allemaal leuke Wens2app illustraties. Een mooie gelegenheid voor een Wens2app promotie! Hoe mijn wens2app kindje groot wordt blijft spannend.