Nijborg 40 jaar

Dirk en Sonja en alle medewerkers hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum.

Wat is de Nijborg een pracht bedrijf, ik bedoel drie bedrijven Staal, Agri en de Rijg! Voor dit jubileum en de open dag wilde de Nijboeg graag een illustratie voor een kleurplaat, puzzel en bannier.

Een super leuke opdracht en hierdoor heb ik het bedrijf nog beter leren kennen want ik wilde zoveel mogelijk bedrijfstakken in beeld brengen. Van constructiemedewerker tot spuiter en tekentafel tot de interieurverzorgster.

Natuurlijk wilde ik ook de drie panden op de illustratie en een paar autootjes. De Nijborg wilde ook een tankwagen van de Agri. Tankwagen? Wat heeft dat nou met een de Nijborg te maken, dacht ik. Agri doet de stalinrichting en reparatie. Dus een voedersilo die gerepareerd moet worden heeft een tankwagen nodig om leeg te maken. Dus ook een tankwagen getekend. Bussen, vrachtwagens,, de moeflon euh hoeflon een hoogwerker en weer een ander hoogwerkertje dus kennis gemaakt met het hele wagenpark. En die is groot!

Staal koppel ik aan de kleur blauw, omdat in ons huis ooit Nijborgstaal is gezet en nog steeds zichtbaar en blauw is. Gelukkig heeft de hele staalafdeling blauw als huisstijl. En dat is te zien in de illustratie, staal blauw , agri groen en winkel de Rijg grijs.

Ga zelf effe kijken want ook vandaag is het nog opendag! Super bedrijf, zeer de moeite waard om achter de schermen te kijken!

(2 april van 10.00-15.00 uur)

Terug naar boven