Frustraties!

Soms heb je van die dagen dat het niet helemaal van zelf gaat. Zoals deze illustratie. Vol inspiratie aan de slag gegaan met het thema chocola, een onderwerp waar mooie citaten over geschreven zijn. Ga ik effe doen! Alleen wat in mijn hoofd zat kwam niet op papier, kleuren niet mooi, poppetje een mager zesje, computer liep vast…. Wel twee dagen bezig geweest om de illustratie te perfectioneren. Maar klaar! Met veel frustraties en lichte hoofdpijn als gevolg. En daar is maar een medicijn voor… chocola!

Dus verder geploeter en de afbeelding geschikt gemaakt als chocoladewikkel en die is inmiddels ook klaar! Maar wie heeft deze reep verdiend? Zelf heb ik de reep brood nodig voor alle frustaties, maar ja, na consumeren word de kleding weer te klein. Dus dan de reep maar aan iemand geven die genoeg energie heeft verbrand. Er zijn momenteel duizenden mensen die dat verdienen en dat zijn al die zotte Nijmeegse vierdaagse wandelaars! Wat een tering takke eind!

Dus Cora, komt de reep maar effe halen! Halen? Ja, want zelfs met de auto vind ik 40 km een takke eind en zij draait haar hand er niet voor om, zelfs niet te voet! Cora, deze reep ligt klaar voor jou!

En willen jullie ook een chocoladewikkel papiertje printen voor iemand die echt chocola nodig heeft/verdiend… Dat kan, kom maar hier heen dan print ik hem voor je uit of DOWNLOAD het bestand ( misschien wel een gedoe om de juiste maat te printen)!

Opmerking plaatsen

Terug naar boven