Wens2app

Wens2app
Een lidmaatschap op de Wens2app is een klein feestje voor jezelf of om weg te geven. Voor 2 euro per maand ontvangt je om de 3 dagen een vrolijke, lieve, kleurrijke illustratie met 100% blij maak garantie. Leuk om te ontvangen en nog leuker om door te sturen!

Wens2app illustraties zijn te gebruiken als; felicitatie- groet- uitnodiging- hart onder de riem- en / of compliment Whats App berichtje. Je hebt altijd een vrolijke illustratie bij de hand om een Whats App bericht speciaal te maken. Ook kan je de illustraties afdrukken bijvoorbeeld als wenskaart, kadolabel of broodtrommel kaartje.

Column
Naast het Wens2app plaatje ontvangt u ook vaak een praatje, een soort column achtige uitleg over hoe de illustratie tot stand is gekomen. Vooral bij actuele gebeurtenissen vind ik het leuk om mijn creatieve hersenkronkel te verbeelden in illustratie en dit toe te lichten in een column…

Stickers
Soms worden de illustraties omgezet tot whatsapp stickers en verstuurd. Stickers zijn -net als emoji- stilstaande afbeeldingen. Je kunt ze gebruiken als complimentje, ‘ik denk aan je sticker’ of als groet.

Het product

Digitale illustraties |       10 per maand

Levering |                         via WhatsApp, verzendlijst*

Aanmelden |                     Whatsapp naar 06 39 33 99 14

Kosten |                             € 2,00 per maand

Inschrijfkosten |              € 2,00 euro

Betaling |                          elke maand via een betaalverzoek

Afmelden |                       afmelden / betaalverzoek negeren

Interesse?

Wordt direct lid van de Wens2app en stuur je naam en mobiele nummer door naar 06 39 33 99 14 en je ontvangt een serie illustraties kado.

*Wens2app verzendlijst:
De illustratie ontvang je als 1 op 1 bericht via de WhatsApp. Doormiddel van de Wens2app verzendlijst worden de illustraties naar meerdere contactpersonen tegelijk verzonden. Voorwaarde om groepsberichten zoals de Wens2app te kunnen ontvangen is dat mijn naam toegevoegd is aan je contacten.

Geen wens2app illustratie ontvangen? Controleer of het nummer 06-39339914 van Hennie is toegevoegd aan je contacten. Lukt het nog niet neem dan contact op.

NB: De illustraties is voor persoonlijk gebruik, u mag deze onbeperkt doorappen of printen. Het is niet de bedoeling deze illustraties te reproduceren, doorverkopen of te gebruiken voor commerciële projecten.

Voorbeelden van wens2app berichten
Terug naar boven