Wens2app

Wens2app

Een lidmaatschap op de Wens2app is een klein feestje voor jezelf. Je ontvangt om de 3 dagen een vrolijke, lieve, kleurrijke illustratie met 100% blij maak garantie. Leuk om te ontvangen en nog leuker om door te sturen!

Wens2app illustraties zijn te gebruiken als; felicitatie- groet- uitnodiging- hart onder de riem- en / of compliment wens appje.

Leden van de Wens2app hebben altijd een originele illustratie bij de hand om een Whats App bericht speciaal te maken. De illustraties kan je ook afdrukken bijvoorbeeld als wenskaart.

Het product

Digitale illustraties |       10 per maand

Levering |                         via WhatsApp, verzendlijst*

Aanmelden |                     Whatsapp naar 06 39 33 99 14

Kosten |                             € 2,00 per maand

Inschrijfkosten |              € 2,00 euro

Betaling |                          elke maand via een betaalverzoek

Afmelden |                       afmelden / betaalverzoek negeren

Interesse?

Wordt direct lid van de Wens2app en stuur je naam en mobiele nummer door naar 06 39 33 99 14 en je ontvangt een serie illustraties kado.

*Wens2app verzendlijst:
De illustratie ontvang je als 1 op 1 bericht via de WhatsApp. Doormiddel van de Wens2app verzendlijst worden de illustraties naar meerdere contactpersonen tegelijk verzonden. Voorwaarde om groepsberichten zoals de Wens2app te kunnen ontvangen is dat mijn naam toegevoegd is aan je contacten.

Geen wens2app illustratie ontvangen? Controleer of het nummer 06-39339914 van Hennie is toegevoegd aan je contacten. Lukt het nog niet neem dan contact op.

NB: De illustraties is voor persoonlijk gebruik, u mag deze onbeperkt doorappen of printen. Het is niet de bedoeling deze illustraties te reproduceren, doorverkopen of te gebruiken voor commerciële projecten.

Voorbeelden van wens2app berichten
Terug naar boven