Wens2app

Wat maakt de Wens2app breder dan een brievenbus kaart? Meer thema’s! Heb jij wel eens iemand een kaart gestuurd vòòr hij naar het ziekenhuis gaat? Dit is niet gebruikelijk, dan is een Wens2app sturen ideaal, liefst met een leuke illustratie, toch?!

Soms grijp ik ook mis en kan geen geschikte illustratie vinden, bv voor iemand die naar het ziekenhuis gaat. Dus ben ik aan het illustreren gegaan. Maar wat stuur je iemand die naar het ziekenhuis moet voor een ingreep? Sterkte klinkt heel zwaar, succes raar ….

Ik heb meerdere zinnetjes gevonden, ‘door de zure appel heen bijten’ is er eentje van, de rest staat op de te doe lijst of zit in het plaatjes archief.

Wat vinden jullie van deze Wens2app? Het is bedoeld als positieve, niet al te zware aanmoediging. Het is tenslotte niet leuk als je onder het mes moet, effe door de zure appel heen bijten en klaar is kees…. (Hoop ik dan)

Als je naar het plaatje kijkt zou het ook geschikt zijn voor een tandarts bezoek. Ook niet leuk, maar moet effe! Alleen de tandarts wil waarschijnlijk een andere tekst bij het plaatje; ‘snoep verstandig eet een appel….’ Nee, dat is weer een hele andere boodschap! Als de tandarts zit te peuteren en te mompelen tijdens de behandeling, denk ik: o… had ik maar voor die appel gekozen… Maar ja, mijn straf is dat ik weer door die zure appel moet bijten!

En zo zijn er vaker thema’s niet geschikt voor een brievenbuskaart maar wel als Wens2app wens. Wil jij ook leuke illustraties ontvangen om door te appen? App dan effe!

Fijne dag vandaag

Hennie

Wens2app thema ziekenhuis
Terug naar boven