Wens2app

Wat maakt de Wens2app breder dan een brievenbus kaart? Meer thema’s! Heb jij wel eens iemand een kaart gestuurd vòòr hij naar het ziekenhuis gaat? Dit is niet gebruikelijk, dan is een Wens2app sturen ideaal, liefst met een leuke illustratie, toch?!

Soms grijp ik mis en kan geen geschikte illustratie vinden in mijn enorme collectie, bv een illustraties voor iemand die naar het ziekenhuis toe gaat. Dus ben ik aan het illustreren gegaan. Maar wat stuur je iemand die naar het ziekenhuis moet voor een ingreep? Sterkte klinkt heel zwaar, succes raar… Ik heb meerdere zinnetjes gevonden, ‘door de zure appel heen bijten’ is er eentje van.

Wat vinden jullie van deze Wens2app illustratie? Het is bedoeld als positieve en luchtige aanmoediging. Het is tenslotte niet leuk als je onder het mes moet, effe door de zure appel heen bijten dus en klaar is kees…. (Hoop ik dan)

Als je naar het plaatje kijkt zou het ook geschikt zijn voor een tandarts bezoek. Ook niet leuk, maar moet effe! Alleen de tandarts wil waarschijnlijk een andere tekst bij het plaatje; ‘snoep verstandig eet een appel….’ Nee, dat is weer een hele andere boodschap! Als de tandarts zit te peuteren en te mompelen tijdens de behandeling, denk ik: o… had ik maar voor die appel gekozen ipv al die geraffineerde suikers….Maar ja, mijn straf is dat ik weer door die zure appel moet bijten!

En zo zijn er vaker thema’s niet geschikt voor een brievenbuskaart maar wel als Wens2app illustratie. Wil jij ook leuke illustraties ontvangen om door te appen? App dan effe!

Fijne dag vandaag

Hennie

Kosten € 2,00 per maand
U ontvangt: Om de 3 dagen een Wens2app plaatje (en praatje)
Bestellen via : Whatsapp bericht
Tel. nr: 06 39 33 99 14

Wens2app thema ziekenhuis
Terug naar boven