Drukwerk kosten

Ontwerp kosten voor drukwerk
De kosten voor het ontwerp zijn afhankelijk van het gebruikersrecht/licentie. Aan een gepersonaliseerde exclusief ontwerp zitten andere kosten als een algemeen ontwerp. Rond de kerst zijn er kerstkaart ontwerpen met diverse licentie mogelijkheden. De kosten zijn exclusief drukkosten.

€ 40,00 |Exclusieve licenties
Alleenrecht over de illustratie, de illustratie wordt niet meer doorverkocht. De illustrator maakt een gepersonaliseerd ontwerp in opdracht van opdrachtgever.

€ 20,00 | Jaar licentie
Alleenrecht voor 1 jaar exclusief voor de koper, daarna wordt het ontwerp voor andere doeleinden gebruikt door de illustrator.

€ 10,00 | Niet-exclusieve licenties
Het ontwerp blijft in de verkoop, de illustrator vrij is om de illustratie aan meerdere opdrachtgevers/kopers te verkopen. Voor dit bedrag ontvangt je maximaal 4 digitale illustraties naar keuze.

NB. Ook na betaling van de factuur blijft het auteursrecht van het ontwerp bij de maker (de illustrator). Het ontwerp/ de illustraties mogen zonder overleg niet worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden, gereproduceerd of doorverkocht.