RTV Utrecht | Route C

Ben ik in beeld? Meestal niet!

Onlangs ben ik benaderd door RTV Utrecht en wilden een item over mijn kleurijke illustraties maken! Een dikke NEE natuurlijk, dat wil ik liever niet! Stiekem op de achtergrond lekker mijn ding doen, is meer mijn ding. En complimentjes die wuif ik heel snel weg. Naast mijn schoenen lopen doe ik nooit, altijd stevige stappers aan!

Na een hartstikke leuk telefoontje met programma maker Chantal durfde ik geen nee meer te zeggen. Omdat het maar 5 minuten zendtijd is in ‘komkommertijd’ heb ik uiteindelijk heel zachtjes ja gezegd.

En toen kwam Boukje 2,5 uur beeldmateriaal opnemen stiekem hoopte ik dat ik niet zou blijven plakken op de film. Chantal heeft heel veel euh’s eruit gehaald en er een super mooie reportage van gemaakt. Zegt ze…

Donderdag middag 18 augustus, de uitzending. Super spannend! Eerst zelf kijken, gluren tussen mijn vingers door met vuur rode koontjes natuurlijk. Tijdens de tweede uitzending vind ik het stiekem toch erg leuk! En inmiddels de 3e, 4e en 5e herhaling ook gezien, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Dus ben ik in beeld? Jaaaahh! Op RTV Utrecht bij route C dus.

RTV Utrecht live : De aflevering wordt uitgezonden vanaf donderdagmiddag 18 augustus om 13.00 en wordt elk uur herhaald t/m 16.00 uur. Dan vanaf 17.15  tot vrijdag 13.00. In het weekend wordt de aflevering opnieuw uitgezonden vanaf zaterdagmiddag 17.20  tot zondagmiddag 17.20. ( En daarna is het beschikbaar via een RTV Utrecht link.)

Kortom, het is niet te missen!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven