Wat is de Wens2aPP

De Wens2app is een abonnement op allerlei illustraties. Leuk om te ontvangen en nog leuker om naar intimi te versturen bv. via Whatsapp. De Wens2app heeft veel verschillende thema, is snel, actueel, breed, laagdrempelig en positief. Met een Wens2app illustratie/bericht kan je eenvoudig gedachtenkracht tastbaar maken.

Snel
De Wens2app is snel omdat je op elk moment van de dag een Wens2app kan versturen. Je pakt de telefoon zoekt een illustratie schrijft en tekst en stuurt hem door. Geen gedoe met kaartjes kopen, postzegels zoeken en weer naar de brievenbus lopen. Gewoon een wensje versturen vanuit de luie stoel, vanaf kantoor of vanaf de wc ;-).

Actueel
de Wens2app is actueel, er wordt op seizoengebonden thema’s ingesprongen. Natuurlijk komen er kerst-, beterschap- en verjaardag- illustraties maar ook een legio aan hart onder de riem, complimenten, coach en quote illustraties.

Breed
omdat er zoveel thema’s zijn kan je elk kleine gebeurtenis aangrijpen om een Wens2app illustratie te versturen.

Positief
alle thema’s zijn positief, lief, grappig, zonnig en kleurrijk geïllustreerd met de kenmerkende handtekening van Henni eB.

Minpuntje
een klein nadeel, het zijn veel illustraties die je op jaar basis ontvangt. Door alle illustraties is het lastig het juiste plaatje te vinden… Nou ja, elke illustratie streelt het oog!

Afdruk

Natuurlijk kan je ook van de illustratie een afdruk maken van de illustratie, als kleine poster, kaart of kadolabel.

Interesse in de Wens2app?
Om de drie dagen worden de Wens2apps verstuurd inclusief een klein verhaaltje waarom er voor deze Wens2app is gekozen. Leden zeggen ‘Het is iedere keer weer een klein feestje om de wens2app te ontvangen en nog leuker om door te sturen!’

Wil je ook voor € 2,00 lid worden van de wens2app? Neem dan contact op of lees meer op de Wens2app pagina!

Wens2app toepassingen
Terug naar boven