Thuis

Hardewijk – Renswoude  65 km | En dan weer naar huis, ik druk Harry op het hart dat we het vakantietempo handhaven en genietend naar huis fietsen.  En dat is gelukt, via de Veluwe knopen we punten aan elkaar en zigzaggend zakken we naar huis. Wat veel vriendelijke fietsers komen we tegen het is de hele dag een ‘gegoeiedaggen’ tegen elkaar. Bij de knooppuntborden staan stee vast andere fietsers waar we lekker mee kletsen. Wat is het reisdoel waar komen jullie vandaan… Gezellig!

Het trapt zo lekker dat we in no-time Putten zijn gepasseerd en we zouden in elk stadje een hapje doen…. Omdat we toch nog heel veel piep (stroom) in onze batterij hebben plussen we de trapondersteuning en de route wordt verlengd. De voorspellingen waren niet goed 4 dagen geleden. We hebben de hele vakantie slechts 1 druppel gevoeld maar dit kan ook een spuugbeestje zijn geweest.

In Harskamp lunchen we licht want de meiden regelen thuis een BBQ. Stroomtoevoer wordt opgeplust en met bijna een lege accu komen we thuis.  We hebben bijna 300 km gefietst in 4 dagen. Lekker! Wel een zere kont en een lege portemonnee.

Mijn conclusie: Nederland is goed zoals het is. Er is bos zat, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe heel veel bomen gezien. Woonplekken rijkelijk veel, bouwmogelijkheden meer dan genoeg, water en dijken veel, landbouw veeteelt en windmolens… zat! Recreatiemogelijkheden optimaal, mensen heel veel, het weer hier is prima. Kortom … geniet van wat Nederland heeft, het is super!

Fotoalbum: Hardewijk – Renswoude

Terug naar boven