Super!

Wens2app | Wat was het een super weer gisteren! We hebben lekker in het lente zonnetje gefietst op een gewone oud Hollandse trapfiets zonder ondersteuning. We hebben zoveel gezien zoals de eerste gele speenkruid, roze ereprijs en groothoefblad bloemen. Genoten van de vergezichten over de uiterwaarde met een super lekker zonnetje in onze giechel. We hebben 2 keer de superhoge Utrechtse Heuvelrug getrotseerd, zo knap! Complimenteren aan de natuur voor deze super fijne lentedag!

En vergeet niet de super goede lunch ‘to go’ van de Koning van Denemarken. We hebben ervan genoten op een bankje langs de Rijn tegenover het superdrukke Rhenen. Het waren vier verschillende halve bammetje, rijkelijk belegt in een pizzadoos. Geserveerd met servetje, bestek van hout, vochtig doekje, pepermunt en tandenstoker.

Ook een bezoek aan opdrachtgever Camping de Fruitboom gelegen in de Betuwe tussen de fruitbomen was superleuk. Met eigen ogen heb ik de camping bekeken en alle ontwikkelingsplannen gehoord en gezien. Langs het kampeerveld staan heerlijk ruikende viburnum en er zijn mooie schaduwplekken gerealiseerd door het plaatsen van grote bomen. Hopelijk mogen de gasten hier het komende seizoen volop van genieten.

Op een gegeven moment zag ik tijdens het fietsen de kerktoren van Rhenen voor mij i.p.v. achter. En de Rijn met een lekkere wind in de rug kwam maar niet. Iets verdwaald op mijn eigen Tom Tom. Mijn beentjes hebben een super prestatie afgeleverd, voor het eerst heb ik meegemaakt wat verzuring in de benen is! Ik kon niet meer omdat mijn benen en bibs er helemaal klaar mee waren. Gelukkig had ik een super coach die mij naar huis heeft geloosd.

Eindelijk thuis hebben we een super diner van mijn dochter voorgeschoteld gekregen. Met een woord het was een super vandaag, mijn complimenten!

Groet Hennie

super

Wens2app

Wil jij deze super vrolijke pluim illustratie om door appen? Wordt dan lid van de Wens2app en ontvang een serie complimenten. Super om te gebruiken tijdens de Nationale complimentendag. Of download gratis een printable met complimentenkaartjes te vinden op mijn website.

Terug naar boven